Goedkope groepslogo's mobiele telefoonsGroepslogo's voor Mobiele Telefoons

Winkelpower.nl biedt het beste overzicht van de meest populaire Groepslogo's voor je mobiele telefoon. Of je het nu Telefoon Logo's, Afbeeldingen voor op je GSM, noemt, de beste en goedkoopste vind je hier. Kies hieronder een van de CoverTones en zet hem binnen een paar tellen op je telefoon!

 
Winkelpower.nl > Mobiele telefonie > Groepslogo's
 

Geluid voor je GSM

 

Plaatjes voor je GSM

 

Spellen voor je GSM

 

Thema voor je GSM

 
 

Groepslogo voor je Mobiele GSM Telefoon

  Kies een categorie...   En kies dan je favoriete logo!  
         
     
 

Mobiele Telefoonwinkels

Kijk hier voor alle telefoonwinkels met de goedkoopste abonnementen, prepaid aanbiedingen en gratis cadeaus en telefoons bij goedkope abonnementen

 
 
Groepslogo
Een groepslogo is een logo dat je toekent aan een groep nummers in je mobiele telefoon. Stel: je hebt een groep gemaakt in je telefoon (bijv. School) en daar staan 6 mensen in, dan krijg je op het moment dat een van die 6 mensen uit deze groep jou belt, het groepslogo te zien...deze is dus voor alle 6 personen uit deze groep hetzelfde! Let wel op dat je een groep moet kunnen maken in je telefoon om van deze groepslogo’s gebruik te maken.

Een logo voor je vriendengroep!
Met het groepslogo kun je al je vrienden hetzelfde logo in je telefoon geven, zodat dit logo in je scherm verschijnt, zodra je gebeld wordt door een van je vrienden. Let wel op dat je over een telefoon moet beschikken, waarmee je personen in groepen kunt plaatsen.

Winkelpower.nl GSM Groepslogo's, Telefoon Logo's, Logo's Voor Nokia Mobiel, telefoonlogo's, groepslogo Nokia, mobiele telefoon logo, telefoon-logo, logo's voor gsm telefoon, Nokia, Motorola, Siemens, Ericsson, LG, Mitsubishi, NEC, Panasonic, Samsung, Sharp, Toschiba, Nederland, België, Gratis, AND, OR


Webwinkel gratis aanmelden | Reacties | Contact