Goedkope java games mobiele telefoonsJAVA games voor mobiele telefoons

Games downloaden op je mobiele telefoon

De leukste en meest populaire games voor je mobile. Zoek her de meest populaire Java Games voor je mobiele telefoon. Hier kun je snel games downloaden en op je mobiel zetten. Of je nu een Vodafone, T-mobile of Dutchtone abonnement hebt, games op je mobiel zetten is heel eenvoudig. Of je het nu GSM Spellen, J2ME Games, java applets of downloadable telefoonspellen noemt, de beste en goedkoopste vind je hier. Kies hieronder een van de Java Games en zet hem binnen een paar tellen op je telefoon!

 
Winkelpower.nl > Mobiele telefonie > Java games
 

Geluid voor je GSM

 

Plaatjes voor je GSM

 

Spellen voor je GSM

 

Thema voor je GSM

 
 

JAVA gsm games voor je GSM telefoon

  Kies links je toestel of onderaan een categorie...   En kies dan je favoriete Javagame  
         
     
 

Mobiele Telefoonwinkels

Kijk hier voor alle telefoonwinkels met de goedkoopste abonnementen, prepaid aanbiedingen en gratis cadeaus en telefoons bij goedkope abonnementen

 
 
JAVA GAMES
Veel moderne telefoons ondersteunen Java Games, ook wel J2ME games genoemd. Je veranderd je standaard telefoon in een handomdraai naar een soort GameBoy. We ondersteunen momenteel de volgende telefoons:

Ericsson: P800
Motorola: T720
Nokia: 3300, 3410, 3510i, 3650, 5100, 6100, 6220, 6310i, 6610, 6800, 7210, 7250, 7650, 8910i
Siemens: C55, M50, MT50, S55, SL45i

Alle Java Games worden op het toestel van de koper gezet m.b.v. WAP. De koper wordt verzocht naar mmwap.com te wappen en daar zijn pincode in te voeren. Als deze pincode juist is, wordt de Java Game automatisch op zijn toestel gezet. Op mmwap.com vind je alleen een kale pagina met een uitleg tekstje en een editbox.

Java Game
Je hoeft je geen moment te vervelen met de nieuwste java games voor je mobiel. Je kunt de mooiste en vooral de nieuwste spellen op je telefoon zetten. Dus of je nou op de bus zit te wachten of je hebt een dodelijk saaie schooldag, met deze javagames verveel je je geen moment!

Verveel je je? Hier kun je leuke games voor je telefoon op je mobiel zetten.
De saaie simpele spelletjes die op je telefoon staan heb je allang uitgespeeld en het is tijd voor wat nieuws! Je kunt nu de nieuwste spellen op je telefoon zetten. En heb je hem uitgespeeld? Dan zet je er gewoon weer een nieuwe op. Geen saaie spelletjes meer en je hoeft je al helemaal niet meer te vervelen.

Leuke GSM games downloaden

Telefoons en spellen spelen is een goede combinatie. Vaak heb je momenten dat je even ergens moet wachten, maar dan kun je met de leukste nieuwe java games en spellen op je gsm spelen om de tijd te doden. Bestel online de laatste nieuwe javagames voor je mobiele telefoon.


Webwinkel gratis aanmelden | Reacties | Contact