Goedkoopste Last Minutes Cruises

Cruises

Goedkoopste bootreizen en vaarvakanties online boeken

Mooie cruise en bootreis langs de mooiste natuur via het water

Water is er in Nederland in overvloed en het is ook een prima manier om je vakantie door te brengen. Dat kan op de Nederlandse meren, plassen en rivieren, maar het kan ook een stukje verder. Met een cruise bijvoorbeeld langs de Franse kust, vaarvakanties in Europa, in het Middellandse Zeegebied of zelfs naar de andere kant van de wereld, het Carribisch gebied! Een onvergetelijke ervaring om op een cruiseboot je vakantie door te brengen! De wereld bestaat voor het grootste deel uit water en dus zijn er heel veel mooie vaargebieden voor vaarvakanties.

 
Winkelpower.nl > Vakantie en Reizen > Cruises & vaarvakanties
 

Kies je soort vakantie

 

Kies je vakantieland

Boek online je vakantie als je weet naar welk vakantieland je wilt vertrekken.

Top 5 populaire vakantiebestemmingen

Wil je dichtbij, kies dan een europese bestemming of ga je toch liever voor die verre exotische landen?

 

 

Vervoersmiddelen

 

Diversen

 

Accessoires & benodigdheden

Ik ga op reis en ik neem mee... Een bekend spelletje, maar o zo herkenbaar. Mis je nog een handig accessoire om op reis te gaan, of is je oude luchtbed versleten, heb je een nieuwe tent nodig of toch een groterer backpack voor je reis door Australie, kijk dan bij de online reiswinkels voor de juiste accessoires.

 
 

Reisbureaus

 

Riviercruises

Naast de bijzondere cruises door het caribisch gebied of de Middellandse zee, zijn de riviercruises een relatief onbekend fenomeen, maar minstens zo schitterend.

Langs de mooie kusten van de Europese landen waar normaal alleen binnnenvaartschippters varen, kun je de meest schitterende europese steden bezoeken. Stedentrip en cruise in 1.

 

P&O Ferries

P&O Ferries is één van de grootste ferry operators met routes vanuit het vasteland van Europa naar Groot-Brittannië. Waar uw klanten ook heen reizen, op vakantie of voor zaken, P&O Ferries biedt een grote keuze aan overtochten en afvaarten:

Calais – Dover
Rotterdam - Hull
Zeebrugge - Hull
Bilbao - Portsmouth

 
 

Vaarvakanties Europa

Wie wil er nou niet eens op een leuke vaarvakantie door Europa. Een mooie cruise door de Middellandse zee en dan steden bezoeken aan de kusten van Spanje, Italie, Griekenland en Afrika.

Ontdek de vele mogelijkheden van vaarvakanties in Europa bij de verschillende online aanbieders van cruises en vaarvakanties op deze pagina.

 

Bekende rederijen

Boeken een cruise via een van de online cruise organisaties en vaar mee met de bekendste rederijen op wereldberoemde routes.

U kunt onder andere meevaren met

 • MSC cruises
  Holland America Line
  Royal Caribbean
  Norwegian Cruise line
  Carnival cruise line
  Celebrity cruises
  TUI cruises
  Princess cruises

En tal van andere erkende en betrouwbare rederijen met een jarenlange staat van dienst in het aanbieden van geheel verzorgde cruises naar de mooiste plekjes van de wereld.

 

Thema cruise

Boek een cruise die gericht is op een speciaal thema, bijvoorbeeld een hele bijzonderde expeditie naar de zuidpool, een wat actieverie zeilcruise of een nog meer dan normaal genieten van de natuur cruise.

 

 

Goedkope boot cruises Europa

Water is er in Nederland in overvloed en het is ook een prima manier om je vakantie door te brengen. Dat kan op de Nederlandse meren, plassen en rivieren, maar het kan ook een stukje verder. Met een cruise bijvoorbeeld langs de Franse kust, in het Middellandse Zeegebied of zelfs naar de andere kant van de wereld, het Carribisch gebied of met een mooie bootreis naar Amerika. Een onvergetelijke ervaring om op een cruiseboot je vakantie door te brengen.

Goedkoopste vaarvakanties en bootrezien

Hier vind u de beste en goedkoopste aanbieders van bootreizen naar de mooiste rivieren, meren en zeeën ter wereld. Maak een rondvaart door de Middellandse zee of boek voordelig een tropische cruise in het Caribisch gebied. Bewonder de schoonheid van de natuur en de landen vanaf het water, het is een unieke ervaring. Zoek een cruise met afvaart in Rotterdam of een andere Nederlanse haven, zodat u dichtbij aan en van boord kunt gaan.


Webwinkel gratis aanmelden | Reacties | Contact