Goedkoopste Last Minutes Dagtrips

Dagjes uit

Actieve daguitjes, goedkope dagtrips, leuk dagje weg en dag uitjes online reserveren

Even een dagje uit om samen met vriend of vriendin er lekker en goedkoop een dagje op uit te trekken. Dagtrips in binnen of buitenland, met de kinderen of gezellig met zijn tweetjes. Er zijn veel dagtripjes en uitjes te boeken. Van een actief evenement tot cultureel genieten, het kan allemaal bij deze online aanbieders van dagtrips.

 
Winkelpower.nl > Vakantie en Reizen > Dagjes uit & dagtrips
 

Kies je soort vakantie

 

Kies je vakantieland

Boek online je vakantie als je weet naar welk vakantieland je wilt vertrekken.

Top 5 populaire vakantiebestemmingen

Wil je dichtbij, kies dan een europese bestemming of ga je toch liever voor die verre exotische landen?

 

 

Vervoersmiddelen

 

Diversen

 

Accessoires & benodigdheden

Ik ga op reis en ik neem mee... Een bekend spelletje, maar o zo herkenbaar. Mis je nog een handig accessoire om op reis te gaan, of is je oude luchtbed versleten, heb je een nieuwe tent nodig of toch een groterer backpack voor je reis door Australie, kijk dan bij de online reiswinkels voor de juiste accessoires.

 
 

Winkels

 

Cadeaubonnen voor spannende evenementen en activiteiten

Actieve daguitjes en een goedkoop dagje uit kun je ook aan andere mensen cadeau geven met een cadeaubon.

Meer cadeaubonnen winkels

 

Attractieparken

Bezoek een van de vele attractieparken in Nederland voor een leuk dagje uit voor familie en kinderen.

Bestel online tickets voor een voordelig dagje uit

 

Rondvaart Amsterdam

Niet alleen voor buitenlandse toeristen, maar ook zeker voor Nederlanders aan te raden is een rondvaart door de Amsterdamse grachten. Je kunt verschillende arrangementen online bestellen en ontdek de hoofdstad vanuit een perspectief zoals je dat nog nooit gezien hebt.

 

Musea

In allerlei steden in Nederland vind je musea met informatie en achtergronden over de meest uiteenlopende onderwerpen. Naast een leu dagje uit is het ook nog eens educatief en leerzaam, ideaal voor kinderen.

 
 

Actie, adventure en avontuur

Voor de waaghalzen zijn er spannende adventure dagtrips door heel Nederlan. Van indoor skydiven tot paintball of snowboarden.

 

Wellness

Een heerlijk dagje relaxen. Een dagje sauna met de meiden, gezellig tijdens een vrijgezellendag of gewoon om heerlijk te ontspannen en te ontsnappen aan de dagelijkse stress.

 

Dierentuinen

Er zijn in Nederland vele dierentuinen en dierenpn waar je de meest exotische dieren kunt bewonderen. Bestel goedkope kaartjes online.

 

Voetbaltrips

Bezoek een topwedstrijd in een buitenlandse voetbalccompetitie, compleet verzorgd met alles erop en eraan.

Laat de reis regelen, de kaartjes en het vervoer naar het stadion en geniet van een unieke beleving tijdens de voetbalwedstrijden in de beste competities van Europa.

 

Busmaatschappijen voor dagtrips

De goede busmaatschappijen voor dagtrips hebben een keurmerk. De ANVR organisatoren van busreizen hebben ten behoeve van de duidelijkheid voor hun reizigers afgesproken de belangrijkste kwaliteitsnormen van de bussen standaard vast te leggen en te publiceren.

Voor de reizen in deze brochure geldt dat de bussen de Tourist Class standaard kennen waarop het Keurmerk Toruingcarbedrijven van toepassing is

 
 

Cadeaubonnen voor dagjes uit

Even een dagje vrij om samen met vriend of vriendin er lekker een dagje op uit te trekken. In binnen of buitenland, met de kinderen of gezellig met zijn tweetjes. Er zijn veel dagtripjes en uitjes te boeken. Van een actief evenement tot cultureel genieten, het kan allemaal. Goedkoop uitjes kun je online zelf regelen of cadeau geven middels een kadobon. Kijk voor meer uitjes in Nederland bij de vakanties in Nederland.

Goedkope dagtrips en daguitjes in Nederland

Hier vind u sites met leuke dagtrips en Dagjes uit, waarmee u uw vrije dagen kunt vullen. Leuke evenementen, spannende activiteiten met cadeaubonnen voor een dag vertier, Lekker genieten, Samen op stap, Goedkope vrije tijdsbesteding, Goedkoopste uitjes, Activiteiten plannen, Dagactiviteiten, Dagje weg. In nederland worden ook verschillende sportieve of muzikale evenementen georganiseerd. Je kunt daarvoor ook online tickets en kaartjes bestellen, zodat je ook daar een leuk dagje uit van kunt maken met vrienden of vriendinnen.


Webwinkel gratis aanmelden | Reacties | Contact