Goedkoopste Last Minutes Landen Specialisten

Tsjechië vakanties

Goedkope vakanties en reizen naar Tsjechië online boeken

 
Winkelpower.nl > Vakantie en Reizen > Landen > Tsjechië
 

Goedkope vakanties naar

 

Online reizen boeken bij

 

Vakantieparken

Op een vakantiepark of bungalowpark in Tsjechie kun je heerlijk tot rust komen. Verken de omgeving en maak dagtrips met als uitvalsbasis een van de mooie Tsjechische Vakantieparken.

Meer goedkope bungalowparken en de goedkoopste Vakantieparken in Europa

 

Vakantiehuisjes

Huur een tijdelijk vakantiehuisje, bungalow of villa in Tsjechië. Goedkope Tsjechische vakantiehuizen kun je online reserveren bij de volgende sites.

Meer goedkope vakantiehuisjes

 

Taalcursus Tsjechisch

Leer Tsjechisch spreken en schrijven met een cursus Tsjechisch voor je vakantie

Je vakantie in Tsjechië wordt nog veel leuker, wanneer je met de lokale inwoners een klein woordje Tsjechisch kunt praten.

Volg een online cursus en maak met de basisbegrippen die je dan onder de knie hebt, indruk tijdens je vakantie.

De (basis)cursussen zijn ook perfect als je voor langere tijd gaat wonen of werken in het buitenland.

Bekijk hier meer aanbieders van cursussen / trainingen en opleidingen.

 
 

Stedentrips

Tsjechië kent tal ven bekende steden, vol met mooie bezienswaardigheden voor toeristen en vakantiegangers. Wil je op vakantie naar Tsjechië, boek dan online een leuke stedentrip.

Bekijk hier meer aanbiedes van stedentrips naar populaire weredsteden

 

Praag

Praag is één groot monument. Barokke kerken, paleizen en burchten, maar ook pleinen, straatjes en bruggen: het is allemaal sfeervol en bijzonder. De binnenstad is door Unesco uitgeroepen tot werelderfgoed. Praag is een cultuurstad bij uitstek en een ideale bestemming voor een verrassend weekendje weg.

Gouden Stad
Praag wordt ook wel ‘De Gouden Stad’ genoemd, of ‘de Stad met de honderd torens.’ Ooit begonnen als Keltische nederzetting, is Praag anno nu de moderne, multiculturele hoofdstad van Tsjechië. Praag wordt doorkruist door de rivier de Moldau en onder andere via de Karelsbrug zijn beide zijden met elkaar verbonden. Deze brug is alleen toegankelijk voor wandelaars en biedt een prachtig zicht op Praag. Geflankeerd door 30 heiligenbeelden is het hier prettig slenteren.

Praagse Burcht
Ook de Praagse Burcht mag bij een bezoek niet ontbreken. In de Burcht zetelt de regering, met daar omheen vele sfeervolle straatjes, pleintjes en monumenten. De Praagse Burcht is eigenlijk een ‘stad binnen de stad’ met als pittoresk hoogtepunt ‘Het Gouden Straatje’. IN de zeventiende eeuw woonden hier verschillende goudsmeden.

Lekker ontspannen
Na een dagje cultuur snuiven zijn er overal mogelijkheden om lekker neer te ploffen in een gezellig café of restaurant, vaak ingericht volgens de principes van de Jugendstil. De Tsjechtische keuken is ‘stevig’, met veel vlees, deegwaren en aardappels. Daarbij hoort natuurlijk een biertje, want de Tsjechen hebben de pils uitgevonden zijn.

 
 

 


Webwinkel gratis aanmelden | Reacties | Contact