Goedkoopste Last Minutes Landen Specialisten

Turkije vakanties

Goedkope vakanties en reizen naar Turkije online boeken

 
Winkelpower.nl > Vakantie en Reizen > Landen > Turkije
 

Goedkope vakanties naar

 

Online reizen boeken bij

 

Taalcursus Turks

Leer Turks spreken en schrijven met een cursus Turks voor je vakantie

Je vakantie in Turkije wordt nog veel leuker, wanneer je met de lokale inwoners een klein woordje Turks kunt praten.

Volg een online cursus en maak met de basisbegrippen die je dan onder de knie hebt, indruk tijdens je vakantie.

De (basis)cursussen zijn ook perfect als je voor langere tijd gaat wonen of werken in het buitenland.

Bekijk hier meer aanbieders van cursussen / trainingen en opleidingen.

 

Stedentrips

Turkije kent tal ven bekende steden, vol met mooie bezienswaardigheden voor toeristen en vakantiegangers. Wil je op vakantie naar Turkije, boek dan online een leuke stedentrip.

Bekijk hier meer aanbiedes van stedentrips naar populaire weredsteden

 

Sportieve vakanties

Wil je niet alleen genieten van de mooie Turkse natuur, maar dat ook nog combineren met wat actie en sportiviteit? Kies dan voor een actieve en sportieve vakantie in Turkije.

 
 

Bodrum

Een Turkse badplaats met strand, veel boetiekjes in het oude centrum, een spetterend uitgaansleven en een van de zeven wereldwonderen, het mausoleum van Halicarnassus.

Duizend-en-een-nacht
Het water is er kristalblauw. De haven gevuld met luxe jachten. Slenterend over de promenade is er altijd iets te doen en vooral te zien. Het strand wacht, maar terrasjes zijn er ook in overvloed. Het historisch centrum biedt een ontspannen alternatief voor wie wat beweging wil. Het is een wirwar van straatjes die de sfeer van Duizend-en-een-nacht ademen. Bij kleine winkeltjes kun je, na het gebruikelijke afdingen, voor een habbekrats een souvenir kopen. Na een Turks hapje en een glas raki is het tijd om het nachtleven te verkennen. De mogelijkheden lijken eindeloos: relaxte tuincafés, jazz clubs met live muziek en grote (openlucht) discotheken bieden voor ieder wat wils.

Archeologische schatten
Maar ook in cultureel opzicht heeft Bodrum een uitgebreid aanbod: er zijn verschillende middeleeusw monumenten, zoals een antiek theater, de opvallende Myndos-poort en de historische Sint-Petersburcht. Dit kasteel is niet alleen als gebouw interessant, maar herbergt ook een museum met vele archeologische schatten. Het cultuurhistorisch hoogtepunt van Bodrum is echter de graftombe van de Perzische vorst Masuolus, niet voor niets uitgeroepen tot een wereldwonder.

Duiken en snorkelen
Bodrum ligt op een schiereiland met in de omgeving vel grotten, baaien en rotsformaties. Duikers en snorkelaars maken daar dankbaar gebruik van, want het onderwaterleven is hier de moeite waard.

 

 


Webwinkel gratis aanmelden | Reacties | Contact