Goedkope ringtones mobiele telefoons

Duitse ringtones uit top 25 in Duitsland

Online ringtones downloaden van artiesten uit de duitse muziek hitlijsten

Wil je een Duitse ringtone op je mobiele telefoon? Een leuke schlager uit Duitsland of andere leuke Duitse ringtone meezinger op je GSM? Winkelpower.nl biedt het beste overzicht van de meest populaire en leuke geluiden en ringtones voor je mobiele telefoon van de Duitse Top 25.

Gebaseerd op de meest populaire liedjes uit Duitsland. Of je het nu Beltoon, Ring Toon, Belgeluiden of Melodieën noemt, de beste en goedkoopste bel geluiden voor je GSM vind je hier. Kies hieronder een van de leuke Duitse Telefoon Geluiden en zet hem binnen een paar tellen op je telefoon!

 
Winkelpower.nl > Mobiele telefonie > Ringtones > Duitse top 25
 

Geluid voor je GSM

 

Plaatjes voor je GSM

 

Spellen voor je GSM

 

Thama voor je GSM

 

Problemen met bestellen / ontvangen?

Vul het onderstaande helpformulier in:

<

 
 

De Duitse Top 25 Ringtones

 
 

Ringtone hitlijsten

 

Mobiele Telefoonwinkels

Kijk hier voor alle telefoonwinkels met de goedkoopste abonnementen, prepaid aanbiedingen en gratis cadeaus en telefoons bij goedkope abonnementen

 
 
Ringtone
Van Dale kent het woord ringtone niet, maar zegt over beltoon het volgende: ´bel·toon (de ~ (m.)) [in Belg.] 1 met een pauze afgewisselde halflange toon die de telefoonabonnee aanduidt, dat hij wordt opgeroepen. Gelukkig zijn de ringtones tegenwoordig een stuk minder saai dan de beltoon die hier wordt beschreven. De eigenaar van een mobiele telefoon hoort aan de melodie van de ringtone, tenminste..dat is de bedoeling..dat zijn/haar telefoon overgaat. Er waren in het begin nog niet veel verschillende ringtones en alle telefoons klonken hetzelfde. Niet echt handig dus. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillende ringtones, onder andere gebaseerd op bekende muziek. Iedereen kan nu zijn unieke ringtone kiezen en er is zo’n groot aanbod dat de kans dat je hetzelfde deuntje hebt als iemand bij je in de buurt niet zo groot meer is. Mocht dat wel zo zijn, zoek je gewoon een andere uit!

De allernieuwste ringtone op je mobiel!
De huidige ringtone is niet meer weg te denken uit de wereld van de mobiele telefonie. De ringtone geeft iedereen de mogelijkheid een uniek oproepsignaal op zijn mobiel te zetten, zodat je het oproepsignaal van je mobiele telefoon herkent. De nieuwste hits van de grootste sterren zijn, binnen korte tijd na het uitkomen ervan, al te krijgen als ringtone voor de mobiele telefoon. Tegenwoordig is er van elk denkbaar genre muziek wel een ringtone te vinden. Dus zet je favoriete muziek op je mobieltje..dan herken je jouw mobieltje weer uit duizenden!

Voor elke mobiel een ringtone...
Tussen alle mensen die tegenwoordig een mobiele telefoon hebben, kan het wel eens zijn dat je te laat door hebt dat het jouw telefoon was die overging. Alle deuntjes lijken op elkaar. Maar met jouw favoriete ringtone is het oproepsignaal van jouw mobieltje weer herkenbaar!

Leuke geluiden uit Duitse schlagers

Winkelpower.nl Duitse Top 25, GSM Ringtones, GSM Geluiden, Duitse Schlagers, Nokia Geluiden, Ringtones Geluiden Heino, Telefoon Geluiden, DJ's uit Duitsland Telefoongeluiden, Schlagerliedjes, Samsung Beltonen Telefoongeluiden, Leuke Geluidjes op je mobiele telefoon, Belgeluiden, Ringing tones geluiden, ringingtones, Nokia 3310, GSM Deuntjes, Korte ringtoons, ringtoon, ring toon, ring tone, Nokia, Motorola, Siemens, Ericsson, LG, Mitsubishi, NEC, Panasonic, Samsung, Sharp, Toschiba,

Webwinkel gratis aanmelden | Reacties | Contact