Goedkope ringtones mobiele telefoons

Ringtones uit de Europese MTV top 20

Winkelpower.nl biedt het beste overzicht van de meest populaire en leuke GSM Geluiden en geluidjes voor je mobiele telefoon van de Europese MTV Top 20. Geen top 40 of top 50, maar de 20 beste hits verzameeld uit de verschillende Europese hitlijsten. Of je het nu Beltoon, Ring Toon, Belgeluiden of Melodieën noemt, de beste en goedkoopste geluidjes voor je mobiele telefoon vind je hier. Kies hieronder een van de leuke Telefoon Geluiden en zet hem binnen een paar tellen op je telefoon!

 
Winkelpower.nl > Mobiele telefonie > Ringtones > Europese Top 20
 

Geluid voor je GSM

 

Plaatjes voor je GSM

 

Spellen voor je GSM

 

Thama voor je GSM

 

Problemen met bestellen / ontvangen?

Vul het onderstaande helpformulier in:

<

 
 

De Europese Top 20 Ringtones

 
 

Ringtone hitlijsten

 

Mobiele Telefoonwinkels

Kijk hier voor alle telefoonwinkels met de goedkoopste abonnementen, prepaid aanbiedingen en gratis cadeaus en telefoons bij goedkope abonnementen

 
 
Ringtone
Van Dale kent het woord ringtone niet, maar zegt over beltoon het volgende: ´bel·toon (de ~ (m.)) [in Belg.] 1 met een pauze afgewisselde halflange toon die de telefoonabonnee aanduidt, dat hij wordt opgeroepen. Gelukkig zijn de ringtones tegenwoordig een stuk minder saai dan de beltoon die hier wordt beschreven. De eigenaar van een mobiele telefoon hoort aan de melodie van de ringtone, tenminste..dat is de bedoeling..dat zijn/haar telefoon overgaat. Er waren in het begin nog niet veel verschillende ringtones en alle telefoons klonken hetzelfde. Niet echt handig dus. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillende ringtones, onder andere gebaseerd op bekende muziek. Iedereen kan nu zijn unieke ringtone kiezen en er is zo’n groot aanbod dat de kans dat je hetzelfde deuntje hebt als iemand bij je in de buurt niet zo groot meer is. Mocht dat wel zo zijn, zoek je gewoon een andere uit!

De allernieuwste ringtone op je mobiel!
De huidige ringtone is niet meer weg te denken uit de wereld van de mobiele telefonie. De ringtone geeft iedereen de mogelijkheid een uniek oproepsignaal op zijn mobiel te zetten, zodat je het oproepsignaal van je mobiele telefoon herkent. De nieuwste hits van de grootste sterren zijn, binnen korte tijd na het uitkomen ervan, al te krijgen als ringtone voor de mobiele telefoon. Tegenwoordig is er van elk denkbaar genre muziek wel een ringtone te vinden. Dus zet je favoriete muziek op je mobieltje..dan herken je jouw mobieltje weer uit duizenden!

Voor elke mobiel een ringtone...
Tussen alle mensen die tegenwoordig een mobiele telefoon hebben, kan het wel eens zijn dat je te laat door hebt dat het jouw telefoon was die overging. Alle deuntjes lijken op elkaar. Maar met jouw favoriete ringtone is het oproepsignaal van jouw mobieltje weer herkenbaar!

MTV's Europese Top 20, GSM Ringtones, GSM Geluiden MTV's Top 20, Nokia Geluiden, Ringtones Geluiden, Telefoon Geluiden European Top Twintig, Telefoongeluiden Music Television Network, Samsung Beltonen Telefoongeluiden Europa, Leuke Geluidjes op je mobiele telefoon, Belgeluiden Europa's Beste Hits, Ringing tones geluiden, ringingtones, Nokia 3310, GSM Deuntjes, Korte ringtoons, ringtoon, ring toon, ring tone, Nokia, Motorola, Siemens, Ericsson, LG, Mitsubishi, NEC, Panasonic, Samsung, Sharp, Toschiba, Nederland, België

Webwinkel gratis aanmelden | Reacties | Contact